Kooiman Apparatenbouw B.V.

Kooiman Apparatenbouw B.V. is opgericht in 1912 en gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige fabricage en engineering van procesapparatuur. Wij produceren hoofdzakelijk shell en tube warmtewisselaars en drukvaten voor de olie- & gas-, chemische en petrochemische industrie over de hele wereld. Ons bedrijf is gevestigd in Sliedrecht en maakt deel uit van The RootselaarGroup. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de fabricage van apparatuur in een omvangrijke reeks hooggelegeerde metalen. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO-9001, PED H/H1 en ASME-U & -R.

Vakmanschap en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke kenmerken van Kooiman Apparatenbouw B.V. Deze kenmerken gecombineerd met onze flexibiliteit en ons vermogen om aan de specifieke behoeften en eisen van individuele projecten te voldoen, maken ons uniek.

Wij beschikken over hooggekwalificeerd personeel dat gelijke tred houdt met de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn wij in staat om effectief de uitdagingen van een constant veranderende industriebehoefte aan te gaan. Wij zijn in staat om met complexe materialen en technieken te werken en druktesten op onze producten tot zeer hoge drukken uit te voeren. Wij kunnen tevens niet-destructief onderzoek in onze eigen röntgenbunker uitvoeren.

The RootselaarGroup